Boten & scheepsbouw

Boot sloep of jacht stralen – strakmaken – spuiten
Indien u een boot, sloep of jacht van staal, polyester of hout heeft die er niet meer uit ziet of gewoonweg een andere kleur wilt laten geven. Bent u bij ons aan het juiste adres om uw boot, sloep of jacht te laten te laten transformeren in een nieuwe strakke look, waar u de aankomende jaren weer vrolijk en temperamentvol naar kunt kijken. Wij kunnen boten, sloepen en jachten van staal, hout en polyester kaal maken door te zandstralen of als dat niet nodig is opschuren, vervolgens kunnen we als de boot, sloep of jacht kaal staal is verzinken doormiddel van schooperen of spuiten in een micro zink, daarna word de boot, sloep of jacht gespoten in nog een paar extra grondlagen en strakgemaakt. En als laatste word de boot, sloep of jacht gespoten in elke gewenste kleur aflak. 

Boot sloep of jacht intimmeren – schade herstel – aanpassen
Indien uw boot, sloep of jacht van staal, polyester of hout schade heeft, niet meer functioneel werkt of onderdelen vernieuwd dienen te worden of verstevigd, kunnen wij dat weer restaureren. Bij ons is het ook mogelijk om uw boot sloep of jacht te laten aanpassen bijvoorbeeld het opbouwen van een kajuit of het intimmeren van een interieur als ook inbouw van motoren. Verders maken wij ook van rvs op maat radar beugels, tanks, buitenboordmotorrekken, hekwerken, enzovoort enzovoort. 

Ook kunnen wij bij gunstige omstandigheden op locatie uw boot, sloep of jacht behandelen (voor meer info zie werkzaamheden op locatie ). 

Boot sloep of jacht ontwerpen – bouwen
Indien u een droomwens heeft van een bepaalde boot sloep of jacht, maar door omstandigheden niet voor u verkrijgbaar is of gewoon weg niet bestaat, kunt u bij ons terecht om toch uw droomwens waar te maken. Eerst neemt u telefonisch of via de mail met ons contact op om uit te leggen wat uw droomwens is. Vervolgens maken wij een afspraak met u om het op een schets te ontwerpen en mag u zelf de materialen uitkiezen. Zodra wij samen met u dan alles zijn overeengekomen gaan we aan de slag en word het binnen het afgesproken termijn gebouwd en afgeleverd. 

Heeft u een boot sloep of jacht die u wilt laten stralen, spuiten of restaureren? Of een boot sloep of jacht die aangepast moet worden? Of een droomwens van een boot sloep of jacht? Neem dan direct met ons contact op! U mag altijd een bericht sturen (het liefste met een schets of wat foto’s) via de mail naar jap-x@hotmail.com of via whatsapp naar 0642000754. 

 Jethro Allround Performance (JAP) Achterweg-Zuid 82 Lisse 2161 DZ Zuid-Holland 071 529 1443 / 06 42000754 jap-x@hotmail.com