Hekwerken Balkonhekken Balustrades

Restauratie – stralen – verzinken – spuiten – Poedercoaten
Indien u de oude verweerde look van uw hek zat bent en er geen afstand van kan doen vanwege nostalgische waarde of welke andere reden dan ook. Bent u bij ons aan het juiste adres om uw hek te laten transformeren in een nieuwe levendige look, waar u de aankomende jaren weer vrolijk naar kunt kijken. Wij ontlakken, zandstralen de hekken eerst kaal, vervolgens worden de hekwerken verzinkt door middel van schooperen, galvaniseren of gespoten in een micro zink, daarna worden de hekken gespoten of gepoederd in een paar extra grondlagen en als laatste in elke gewenste kleur aflak.


Hekwerken op maat maken – ontwerpen 
Ook voor het vakkundig op maat maken of bouwen van hekwerken, balkonhekken of balustrades bent u bij ons aan het juiste adres. Neemt u gerust telefonisch of via de mail met ons contact op om uit te leggen wat u wilt hebben. Vervolgens maken wij een afspraak met u om het op een schets te ontwerpen en mag u zelf de materialen uitkiezen. Zodra wij samen met u dan alles zijn overeengekomen gaan we aan de slag en word het binnen het afgesproken termijn gebouwd en afgeleverd. 

Ophaal en breng service van uw hekken inclusief montage / demontage (het tarief wat we rekenen voor deze service ontvangt u bij de offerte)

Wilt u een offerte, neem dan direct met ons contact op! U mag altijd een bericht sturen (het liefste met een schets of wat foto’s) via de mail naar jap-x@hotmail.com of via whatsapp naar 0642000754. 

Lamellen hekwerk met poort op maat gemaakt, geconserveerd en geplaatst in Rijnsburg 2021

 Jethro Allround Performance (JAP) Achterweg-Zuid 82 Lisse 2161 DZ Zuid-Holland 071 529 1443 / 06 42000754 jap-x@hotmail.com