Meubels

Meubel stralen – spuiten – transformatie
Indien u de oude saaie look van uw meubels zat bent en er geen afstand van kan doen vanwege nostalgische waarde of welke andere reden dan ook. Bent u bij ons aan het juiste adres om uw meubels te laten transformeren in een nieuwe levendige look, waar u de aankomende jaren weer vrolijk en temperamentvol naar kunt kijken. Wij zandstralen de meubels kaal en daarna spuiten we ze in een blanke of kleur bescherming. 

Meubel restauratie – aanpassen
Indien uw meubel schade heeft, niet meer functioneel werkt of onderdelen vernieuwd dienen te worden kunnen wij dat weer restaureren. Bij ons is het ook mogelijk om uw meubels te laten aanpassen. Bijvoorbeeld een tafel kleiner of groter maken. 

Meubels op maat maken – ontwerpen 
Indien u een droomwens heeft van een bepaald meubel (bijvoorbeeld een kast, een tafel, een bed) maar door omstandigheden niet voor u verkrijgbaar is of gewoon weg niet bestaat, kunt u bij ons terecht om toch uw droomwens waar te maken. Eerst neemt u telefonisch of via de mail met ons contact op om uit te leggen wat uw droomwens is. Vervolgens maken wij een afspraak met u om het op een schets te ontwerpen en mag u zelf de materialen uitkiezen. Zodra wij samen met u dan alles zijn overeengekomen gaan we aan de slag en word het binnen het afgesproken termijn gebouwd en afgeleverd. 

Ophaal en breng service van uw meubels inclusief montage / demontage (het tarief wat we rekenen voor deze service ontvangt u bij de offerte)

Heeft u een meubel die u wilt laten stralen, spuiten of restaureren? Of een meubel die aangepast moet worden? Of een droomwens van een meubel? Neem dan direct met ons contact op! U mag altijd een bericht sturen (het liefste met een schets of wat foto’s) via de mail naar jap-x@hotmail.com of via whatsapp naar 0642000754. 

 Jethro Allround Performance (JAP) Achterweg-Zuid 82 Lisse 2161 DZ Zuid-Holland 071 529 1443 / 06 42000754 jap-x@hotmail.com