Keukens

Keuken spuiten – transformatie
Indien u de oude benepen look van uw keuken zat bent en er geen afstand van kan doen vanwege nostalgische waarde of welke andere reden dan ook. Bent u bij ons aan het juiste adres om uw keuken te laten transformeren in een nieuwe frisse look, waar u de aankomende jaren weer vrolijk, temperamentvol naar kunt kijken en op kokkerellen. Eerst trekken we waar nodig het folie van het mdf eraf en herstellen we de eventuele schade’s, daarna spuiten we de keuken delen eerst in een goede primer coating en vervolgens in iedere gewenste kleur aflak. Keukendelen die niet gedemonteerd kunnen worden, kunnen we ook op locatie behandelen. 

Keuken aanpassen
Bij ons is het ook mogelijk om uw keuken te laten aanpassen. Bijvoorbeeld alle mdf fronten laten vervangen door een ander materiaal zoals kaal eiken of iets dergelijks. 

Keuken op maat maken – ontwerpen 
Indien u een droomwens heeft van een bepaalde keuken, maar door omstandigheden niet voor u verkrijgbaar is of gewoon weg niet bestaat, kunt u bij ons terecht om toch uw droomwens waar te maken. Eerst neemt u telefonisch of via de mail met ons contact op om uit te leggen wat uw droomwens is. Vervolgens maken wij een afspraak met u om het op een schets te ontwerpen en mag u zelf de materialen uitkiezen. Zodra wij samen met u dan alles zijn overeengekomen gaan we aan de slag en word het binnen het afgesproken termijn gebouwd en afgeleverd. 

Ophaal en breng service van uw keuken inclusief montage / demontage (het tarief wat we rekenen voor deze service ontvangt u bij de offerte)

Heeft u een keuken die u wilt laten spuiten? Of een keuken die aangepast moet worden? Of een droomwens van een keuken? Neem dan direct met ons contact op! U mag altijd een bericht sturen (het liefste met een schets of wat foto’s) via de mail naar jap-x@hotmail.com of via whatsapp naar 0642000754. 

 Jethro Allround Performance (JAP) Achterweg-Zuid 82 Lisse 2161 DZ Zuid-Holland 071 529 1443 / 06 42000754 jap-x@hotmail.com