Constructies installaties & machines

Constructies installaties machines stralen – spuiten – verzinken
Voor diverse bedrijven in de metaalindustrie, offshore, bouw en dergelijke. Stralen, spuiten en schooperen wij constructies, installaties en machines. Uiteraard zorgen we ervoor dat het voldoet aan allen eisen die u als opdrachtgever stelt. Wij conserveren alle metalen als ook non ferry metalen zonder enige twijfel met coatings van Sigma, Hempel, International en Zandleven. Deze leveranciers bieden voor elk materiaal een oplossing in wat voor omstandigheden dan ook. Wij zandstralen de metalen eerst kaal, vervolgens worden de metalen indien nodig verzinkt doormiddel van schooperen of gespoten in een micro zink, daarna worden de metalen gespoten in nog een paar extra grondlagen en als laatste in elke gewenste kleur aflak. 

Constructies, installaties en machines die niet verplaatst kunnen worden, kunnen we ook bij gunstige omstandigheden op locatie behandelen. (voor meer info zie werkzaamheden op locatie ) Ook kunnen wij constructies, installaties, machines bouwen, ontwerpen en aanpassen. 

Heeft u constructies, installaties of machines die u wilt laten stralen, spuiten of verzinken? Of een constructie, installatie of machine die gebouwd, ontworpen of aangepast moet worden? Neem dan direct met ons contact op! U mag altijd een bericht sturen (het liefste met een schets of wat foto’s) via de mail naar jap-x@hotmail.com of via whatsapp naar 0642000754. 

 Jethro Allround Performance (JAP) Achterweg-Zuid 82 Lisse 2161 DZ Zuid-Holland 071 529 1443 / 06 42000754 jap-x@hotmail.com