Hekwerken

Hekwerk stralen – verzinken – spuiten
Indien u de oude verweerde look van uw hekwerk zat bent en er geen afstand van kan doen vanwege nostalgische waarde of welke andere reden dan ook. Bent u bij ons aan het juiste adres om uw hekwerken te laten transformeren in een nieuwe levendige look, waar u de aankomende jaren weer vrolijk en temperamentvol naar kunt kijken. Wij zandstralen de hekwerken eerst kaal, vervolgens worden de hekwerken verzinkt doormiddel van schooperen of gespoten in een micro zink, daarna worden de hekwerken gespoten in nog een paar extra grondlagen en als laatste in elke gewenste kleur aflak. Bij ons is het ook mogelijk om uw hekwerken te laten repareren of aan te passen. 

Hekwerken op maat maken – ontwerpen 
Indien u een droomwens heeft van een bepaald hekwerk, maar door omstandigheden niet voor u verkrijgbaar is of gewoon weg niet bestaat, kunt u bij ons terecht om toch uw droomwens waar te maken. Eerst neemt u telefonisch of via de mail met ons contact op om uit te leggen wat uw droomwens is. Vervolgens maken wij een afspraak met u om het op een schets te ontwerpen en mag u zelf de materialen uitkiezen. Zodra wij samen met u dan alles zijn overeengekomen gaan we aan de slag en word het binnen het afgesproken termijn gebouwd en afgeleverd. 

Ophaal en breng service van uw hekwerken inclusief montage / demontage (het tarief wat we rekenen voor deze service ontvangt u bij de offerte)

Heeft u hekwerken die u wilt laten stralen, spuiten of verzinken? Of een hekwerk die aangepast moet worden? Of een droomwens van een hekwerk? Neem dan direct met ons contact op! U mag altijd een bericht sturen (het liefste met een schets of wat foto’s) via de mail naar jap-x@hotmail.com of via whatsapp naar 0642000754. 

Lamellen hekwerk met poort op maat gemaakt, geconserveerd en geplaatst in Rijnsburg 2021

 Jethro Allround Performance (JAP) Achterweg-Zuid 82 Lisse 2161 DZ Zuid-Holland 071 529 1443 / 06 42000754 jap-x@hotmail.com