GSE

Ground Support Equipement (GSE)
We doen veel activiteiten aan GSE. Van kleine pallet trailers tot grote Loaders. We maken van schroot weer nieuw! We doen dit werk al jaren voor klanten in Nederland en klanten vanuit het buitenland. Sommige GSE projecten komen zelfs helemaal vanuit Praag om bij ons in Nederland te worden gerestaureerd. Wij bieden onze vaardigheden en diensten aan voor in kwaliteit verhouding de beste prijs. We kunnen stralen, spuiten en metaal bewerken. Ook het technische kunnen wij voor u nakijken en onderdelen zonodig vervangen of aanpassen. Complete motoren reviseren en ook het hydrauliek. Wij kunnen het allemaal. Voor het opknappen van de besturingen cabine kunt u ook bij ons terecht. kapotte banken kunnen wij opnieuw bekleden. En doffe dashboarden laten wij weer glimmen. Vloerbekleding vervangen of wilt u misschien tranenplaten verwerkt hebben in de cabine. Allemaal geen probleem.

JAP Pallet trailer   JAP Loader 1   JAP Loader 2

Transport GSE
We kunnen indien u dat wil het transport voor u organiseren over de weg. Dit is alleen van toepassing wanneer wij zelf ook werk hebben aan het GSE project. Wij zitten in Nederland en het voordeel voor de Export van GSE naar andere landen is dat wij een grote haven hebben in Rotterdam en ook is het niet is het ver van Antwerpen.

JAP transport   JAP transport 2   JAP transport 1

Onderdelen / materialen GSE
Op het gebied van onderdelen en materialen hebben wij in Nederland een groot aanbod. Alles is te leveren en voor kwaliteit verhouding de beste prijs. Banden, motoren of onderdelen maakt niet uit hoe groot. Ook kunststof materialen.

JAP Carpet   JAP Tread plate   JAP Carpet 2